Coco kan het!

Door de lockdown hebben wij geschoven in de thema’s. We hebben de afgelopen weken thema tijd (n.a.v. Oud & Nieuw) en thema winter gedaan. Dit paste zo mooi bij het weer, want échte sneeuw hebben wij gezien!

Het boek Coco kan het! hebben wij bewaard voor het moment dat de scholen weer starten. En… morgen is het zover. Op 8 februari mogen wij eindelijk weer fysiek starten. Wij gaan de komende 5 weken (met tussendoor natuurlijk de voorjaarsvakantie) werken over dit boek. De pagina van Coco kan het! wordt in de loop van deze weken rijkelijk gevuld met leuke ideeën en knutsels.

Coco kan het! is een prachtverhaal over moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt. Het is tijd voor de kleine Coco om haar vleugeltjes uit te slaan. Alle andere babyvogeltjes zijn al uitgevlogen. Maar voor Coco is dat zo makkelijk nog niet. Wat nou als ze heel hard valt? Maar als ze de sprong waagt, zou ze ook nieuwe vriendjes kunnen maken. Gelukkig heeft Coco een wijze moeder die haar precies het zetje geeft dat ze nodig heeft. Coco kan het! is een prachtig verhaal over het uitslaan van je vleugeltjes, moed verzamelen en meer kunnen dan je denkt.

Een perfect boek voor een mooie start in het nieuwe jaar na zoveel weken thuis. Wat toch iedere keer weer ingrijpend is voor de kinderen.